Welkom, bezoeker! [ Maak account | Inloggen

Tarieven

producten verkopen met advertenties
Op usedmaritime.com worden gebruikte en nieuwe producten aangeboden in advertenties. De advertentie wordt geplaatst in de juiste rubriek zodat de aangeboden producten makkelijk te vinden zijn. Advertenties staat voor een periode van 8 weken. Je kunt al adverteren vanaf slechts €0,63 per week! Na afloop nog niet verkocht? Je kunt gemakkelijk de advertenties herplaatsen. Informeer naar de mogelijkheden in een voordeelpakket als je langer of meer producten wilt plaatsen.

 

Schermafbeelding 2016-08-25 om 16.20.48

Het product als topadvertentie
Om je product in de schijnwerpers te zetten, kun je de optie ‘topadvertentie’ kiezen. De advertentie wordt dan prominent in de slider op de homepage getoond.

Veel producten tegelijk aanbieden?
Om veel producten tegelijk op de site te plaatsen, hebben we verschillende maatwerkoplossingen voorhanden. Zo kunnen we medewerkers rechten geven om materialen te plaatsen of grote hoeveelheden producten in één keer plaatsen. Dus ruim op en zet alle producten te koop. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Diensten
Naast gebruikte en nieuwe maritieme producten, kunnen op usedmaritime.com ook maritiem gerelateerde diensten worden aangeboden. Je kan je dienst aanbieden via een advertentie in de rubriek diensten. Diensten worden tegen hetzelfde tarief geplaatst als ‘overige producten’.

Gezien worden met banners
Een banner is een interessant beeldmedium om het bedrijf of de producten onder de aandacht te brengen van de potentiële klanten en de bezoekers van usedmaritime.com. Er zijn drie verschillende mogelijkheden om een banner te plaatsen. De homepagebanners en een rubrieksbanners worden geplaatst op de homepage of binnen een rubriek. Een tussenbanner is een banner die wordt geplaatst tussen de advertenties op een rubriekspagina. Zo valt je banner extra op!

Schermafbeelding 2016-08-25 om 16.20.33

Al adverteerder bij de Scheepvaartkrant? Sluit dan een voordelig advertentie-abonnement af! Neem contact met ons op: bel met +31 10 760 60 70 of mail naar sales@usedmaritime.com.

Populaire advertenties